Afspraken – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Peters – BEEKBERGEN
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Peters
Loenenseweg 1 7361 GA
BEEKBERGEN

Afspraken

Spreekuur

Er is alleen spreekuur volgens afspraak. Per afspraak wordt 15 minuten voor u gereserveerd. Denkt u meer tijd nodig te hebben – omdat u meer vragen of behoefte heeft aan een langer gesprek – geeft u dit dan door aan de assistente. Zij houdt hier dan rekening mee in de planning. Zo helpt u ons en uw mede patiënten om lange wachttijden te voorkomen. Op dinsdagavond is er een avondspreekuur van 19:00 tot 21:00 uur. Hiervoor kunt u in overleg met de assistente een afspraak maken.

Afspraak maken

U kunt de hele dag een afspraak maken. De assistente zal met u een afspraak maken op een zo kort mogelijke termijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een triagesysteem om de urgentie van uw klacht te bepalen. Dit houdt in dat de assistente vragen zal stellen over uw klacht, hiervoor zijn ze professioneel opgeleid. Vanwege drukte of afwezigheid (nascholing, vakantie) kan het zijn dat u niet dezelfde dag terecht kunt.

Wij vragen hiervoor uw begrip. Kunnen uw klachten niet wachten geef dit dan nadrukkelijk aan. Indien mogelijk adviseren wij u de afspraak enkele dagen vooraf te maken. Mocht u niet naar de praktijk kunnen komen, dan kunt u tot 11.00 uur ‘s ochtends een huisbezoek aanvragen. Indien mogelijk ontvangen wij u bij voorkeur in de praktijk. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om u optimaal te kunnen onderzoeken en behandelen. Mocht u na ontslag uit het ziekenhuis prijs stellen op een huisbezoek, aarzel dan niet om ons te bellen. Het ziekenhuis geeft het ontslag namelijk pas later aan ons door.

 

Uitslagen

Voor uitslagen kunt u dagelijks de hele dag telefonisch terecht

Loenenseweg 1
7361GA  Beekbergen
Tel: 055-5061221
E-mail: assistente@hp-petersbeekbergen.nl